Menu

Ontmosser

Dankzij onze contacten met de bouwsector hebben we ook een ontmosser met erkenningsnummer ontwikkeld voor het ontmossen van verschillende oppervlakten.

 

Green Des (erkenningsnummer 710B)

Desinfectiemiddel, bestrijding van groene aanslag en voorkoming van bacteriën en algen in waterbedden.

  • Desinfectiemiddel: eerst oppervlakken reinigen, daarna behandelen met Green Des (concentratie 1:125) en minimum 5min laten inwerken. Na de inwerkingstijd grondig naspoelen met proper water. Gebruik in ziekenhuizen: enkel te gebruiken voor oppervlakken (wanden, vloeren en meubilair, met uitzondering van TBC-afdelingen), isolettes, oppervlakken en apparatuur in keukens, toiletten en overig sanitair en instrumentarium. Gebruiksconcentratie: 1% en inwerkingstijd: minimum 5 min.
  • Bestrijding van groene aanslag: 5% Green Des spuiten, gieten of schrobben op het te behandelen oppervlak. Niet naspoelen.
  • Toepassing in waterbedden: 100ml Green Des toevoegen aan 300L water om groei van algen en bacteriën, alsmede het muf worden van het water te voorkomen.

 

Voor meer info over al onze bouwgerelateerde producten, kan u via deze link onze bouwfolder downloaden.

 

Uiteraard kan u ook steeds bij ons terecht voor meer info aangaande de producten of omtrent de private label mogelijkheden:

Email: info@sofel.be of hubert.talier@sofel.be

Tel.: +32 55 301 640

Mobiel: +32 471 812 249

Producten

Producten zullen binnenkort toegevoegd worden.
"